Over mezelf

F

Fijn dat je wil weten wie ik ben.

Ik ben Gill, 27, geboren in Bonheiden en wonende te Putte. Ik ben verzot op lekker eten, fietsen, uitstapjes maken zowel in binnen- als buitenland, en natuurlijk fotografie. Fotograferen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Van kleins af aan was fotografie nooit ver weg. Vliegtuigen, reisherinneringen,… Steeds ging de camera met me mee. Na mijn middelbare opleiding Fotografie , en enkele jaren ervaring kon ik mijn zelfstandig beroep maken van fotografie.
Mijn stijl: ongedwongen en spontane beelden.
Voor de rest ben ik een rustige, empathische kerel. Absoluut geen groot lawaai of iemand die zich teveel wil opdringen.
Poseren kan en mag, maar ik wil ook gewoon samen met jullie op pad gaan waarbij jullie schitteren en ik in de schaduw blijf en hier en daar een aanwijzing geef. Het is tenslotte jullie unieke dag die ik vastleg voor de rest van jullie leven.

Bert & Brecht huwelijk

M

Mooie woorden

“Gill heeft onze huwelijksdag gefotografeerd. Hij stelt je meteen op je gemak, wat voor spontane en ongedwongen foto’s zorgt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en raden zonder twijfelen aan om voor Gill te kiezen als fotograaf.”

– Brecht & Bert