W

Werkwijze

K

Kennismakings
gesprek

Elk huwelijk is uniek en zo wil ik het ook in beeld brengen. Daarom wil ik jullie in een ongedwongen sfeer leren kennen en is het kennismakingsgesprek een eerste stap. Luisteren naar elkaar en elkaars wensen en verwachtingen leren kennen.

P

Planning voor de grote dag

Stap voor stap overlopen we jullie trouwdag. Aan de hand van deze planning kunnen jullie op beide oren slapen dat ik volledig mee ben in jullie verhaal.

H

Het huwelijk

De unieke dag is aangebroken. De mooiste momenten leg ik vast van begin tot einde (lees: van het knopen van das of strik tot het uitzwieren ervan tijdens het dansfeest). Toch blijf ik zoveel mogelijk in de schaduw, zodat jullie samen kunnen schitteren.

O

Oplevering

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken, zorg ik voor de mooie herinneringen. Ik selecteer de mooiste beelden bewerk ze en lever ze af, verpakt in een doosje.

Huwelijk Sarah & Aaron

M

Mooie woorden

Een huwelijksfotograaf is een enorm belangrijke keuze. Gill gaf ons bij de eerste moment een zeer gerustgesteld gevoel. Zijn voorbeeldmateriaal was magisch en was volledig hoe ons huwelijk door hem werd vastgesteld! Oog voor de fijne contacten tussen de gasten en de intieme momenten tussen ons. Zijn aanwezigheid tijdens het huwelijk viel totaal niet op en hij heeft een geweldig oog voor details! Wij konden niet gelukkiger zijn met ons fotoboek en hebben dankzij Gill foto’s waarmee we onze belangrijkste dag kunnen herbeleven op de mooiste manier.♡
Bedankt!

– Sarah & Aaron