Portretfoto Gill

Hey, ik ben Gill

Een gepassioneerd iemand, woonachtig te Putte. Ikzelf ben een rustig iemand, die ervoor zorgt dat de klant zich vrij vlug op zijn gemak voelt. Mijn werk heeft ervoor gezorgd dat ik ondervonden heb dat het kijken naar een website hetzelfde resultaat geeft zoals peper en zout in een “lekker gerechtje”. Hiermee bedoel ik dat beeldmateriaal en design samenhoren om het geheel af te kruiden.
Door de jaren heen, ben ik mij bewust van de kracht van een website. Je kan dit tenslotte zien als je “online visitekaartje”, waarmee je potentiële klanten kan overtuigen. Om dit te realiseren sta ik open om met toppers te communiceren en samen te werken en zo tot het beste resultaat te komen.

Nog enkele weetjes over mezelf: Foodlover; Maak af en toe de baan onveilig als wielertoerist. Woon- en interieurwinkels lokken mij steeds naar binnen, werken en vertellen met passie mag ook zeker niet ontbreken.

Foodlover

Voorliefde voor interieur

Wielerfan

Veelgestelde vragen

Door het gebruiken van eigen bedrijfsfoto’s weet je zeker dat het beeldmateriaal precies laat zien wat je wilt. De uitstraling sluit goed aan op uw merk en zo zal je met bedrijfsfotografie sneller uw doelstellingen behalen.

Een fotoshoot kan vastgelegd worden aan €150/uur excl BTW of €500 excl BTW/ halve dag (14:00 – 18:00,…).

Een goede voorbereiding is het halve werk zeker als je op zoek bent naar goede representatieve foto’s voor marketing doeleinden op social media en je bedrijfswebsite.

Daarom is het belangrijk om van tevoren in overleg tot een duidelijke briefing te komen. Ik denk met je mee, geef input op jullie idee en draag waar nodig vanuit eigen ervaring mijn eigen ideeën aan.

Als je mensen op de foto wilt zetten, dan moeten zij daar vanzelfsprekend mee instemmen. Zitten er mensen tussen die aarzelen om mee te doen? Vertel ze waarom je de foto’s nodig hebt, en dat er een professionele fotograaf komt om hen zo goed mogelijk in beeld te brengen. 

Zorg ervoor dat de locatie, waar gefotografeerd gaat worden, netjes en opgeruimd is en dat de mensen die in beeld worden gebracht op tijd klaar zijn voor de fotoshoot.

De definitieve foto’s worden via wetransfer-link doorgestuurd. Deze link kan je een jaar lang raadplegen, en kunnen later steeds opnieuw worden opgevraagd aan mij persoonlijk.